Om meg
Oh yeah!

Kontakt meg


» sjoks.blogg@gmail.com


Følg bloggen


   

Ein for stor ananas?

Etter fadesen med scubakjolen, lurte eg veldig på kva eg skulle gje meg i kast med. Skulle eg velje det trygge og keiesy eit jerseyplagg? Eller skulle eg ta på meg la feilskjeret vere og kaste meg inni eit prosjekt som ville gje meg utfordring på rekkje og rad? Eg valde det siste.

Eg bestemde meg for å sy ein bluse eg nyleg fann i Burda Style 6/2016. Eg tok fram eit nydeleg viskosestoff med ananas på som eg har spart på ei stund og litt imitert lær. Den store utfordringa vert å sy knappehol og sy i lær. Dette er for meg ukjende område.

Sidan dette er fast stoff og eg er byrja å innsjå at eg ikkje er den vesle, tandre fiolen eg so gjerne vil vere, har eg valt å sy blusen i ein større storleik enn eg er komfortabel med. Stoffet er for fint til å verte nytta i eit plagg eg ikkje får bruke fordi sideflesket er for stort. Eg er kome eit stykke på veg, men sidan eg slit litt med å forstå den danske instruksjonen, sa det no stopp. Eg får gruble vidare på problemet i morgon. 

Eg har likevel gjort meg nokre tankar om arbeidet slik det no er: Eg har klipt ut for store mønsterdelar. Eg veit at det er kult med oversize og at saman med eit svart skjørt eller ei bukse som er høg på livet, kan dette redde seg inn og verte ganske so flott.

Problem: Med puppar i alle retningar vil ein oversize bluse verke meir som eit telt enn som eit luftig plagg.

Løysing: Ta opp att alle saumar og sy på nytt. Eller ta opp att joggekarrieren eg forsøkte meg på før eg vart sjuk tidleg i juni.

Konklusjon: Ikkje svarte om eg tek opp ein einaste saum etter timar med ryggverk i arbeidet med å teikne av mønster og sidan stoff! I morgon skal eg jogge!

 

#sjølvsydd #diy #saum #burda #burdastyle #storleik #jogge #slanke2016

Skriv ein kommentarSøk i bloggenBla i bloggen


 Gratisdesign av
Follow on Bloglovin
hits